SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

S-a aflat cine este iubitul Emmei Răducanu. Este un celebru cântăreț

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 18:22,
EMMA RĂDUCANU
EMMA RĂDUCANU

Emma Răducanu (18 ani, locul 22 WTA), noua câștigătoare de la US Open, rămâne în centrul presei internaționale. Jucătoarea de tenis a devenit celebră după ce a triumfat la New York. 

Presa tabloidă din Regat susține că tânăra e la începutul unei relații amoroase cu un cunoscut cântăreț.

Conform publicației Celeb Saga, cântărețul Harvey Leigh Cantwell ar fi prietenul Emmei. Cantwell este cunoscut drept HRVY, are 22 de ani, este și prezentator al unui show TV de la CBBC. Are peste 4,1 milioane de urmăritori pe Instagram.

HRVY a urmărit-o pe Wmma la Wimbledon și i s-a părut uimitoare, așa că a decis să o contacteze. Ea a fost foarte flatată de gestul lui și cei doi au început să schimbe mesaje. Sunt la început, dar par să se înțeleagă bine. El e cu siguranță foarte implicat„, a declarat o sursă apropiată lui Harvey Leigh Cantwell, pentru The Sun.

Conform sursei citate, Emma și Harvey formează un cuplu de doar câteva luni.

Britanicii susțin că averea lui Harvey este cuprinsă undeva între 500.000 și un milion de dolari. La rândul ei, Emma Răducanu a primit 2,1 milioane de dolari după câștigarea US Open.

Emma Răducanu s-a născut în Canada. Tatăl ei este român, iar mama, chinezoaică. La vârsta de doi ani, sportiva a emigrat în Marea Britanie, alături de părinți.

Citește și BUNICA EMMEI RĂDUCANU, DEZVĂLUIRI DESPRE SPORTIVĂ! CÂND S-AU VĂZUT ULTIMA OARĂ

fotoemma raducanurelatieiubitsexyHarvey Leigh Cantwellrealitatea