S-a aflat misterul! Unde a fugit Gheorghe Hagi imediat după fluierul final al partidei cu FCSB

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 22 mai 2023, ora 09:27,
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

La câteva secunde după finalul meciului cu FCSB, Gheorghe Hagi a fugit de pe gazon, iar mulți s-au întrebat de ce nu participă la bucuria colectivă.

Imediat după meci, Gheorghe Hagi s-a dus la loje pentru a-și îmbrățișa soția

Managerul Farului a ales să se ducă în loja în care stătea familia lui pentru a-și îmbrățișa soția, Marilena, și pe cei care erau de față.

De altfel, la festivitatea de premiere, Hagi a apărut pe gazon ținându-și soția de mână. „Am plecat ca să rămână jucătorii acolo, ei sunt eroii. Noi trebuie să planificăm, ieșim în față doar din când în când”, a explicat el într-o primă fază.

Gheorghe și Marilena Hagi

Dedic titlul jucătorilor. Ei sunt … Eu am muncit cu ei, ai au muncit cu mine. Și Constanței. Galeriei și, bineînțeles soției, că mă suportă și celor doi copii. Ianis a dat gol azi, primul gol…

Ce mesaj îi dau ei (n.r. – soției)? Păi, ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine.

Când acasă lucrurile nu stau bine este clar că nu poți ajunge la teren în condiții bune. M-a lăsat să cheltui bani mulți”, a transmis el după meci.

realitatearelaitateagheorghe hagirealitatea.netMarilena Hagi