S-a descoperit atacantul dispărut de la FCSB! Jucătorul a fugit la plajă

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 28 septembrie 2019, ora 15:35,
gikiewicz

Dat dispărut de la echipă, un jucător de la FCSB a plecat în vacanţă! Atacantul s-a deconspirat după ce a postat pe contul de Instagram.

Este vorba despre polonezul Lukasz Gikiewicz, care a plecat din ţară după ce a fost scos din lotul FCSB. În vârstă de 31 de ani, jucătorul se antrena separat de restul coechipierilor, iar clubul încerca să îl determine să accepte rezilierea contractului.

Oficialii FCSB au aflat în cele din urmă unde a ajuns jucătorul, după ce acesta a postat pe contul de Instagram imaginea unei plaje din Croaţia.

Gestul l-ar putea costa scump pe jucătorul polonez, în condiţiile în care oficialii FCSB încearcă oricum să ajungă la rezilierea contractului.

”Asta înseamnă că problema e la el. Nu a corespuns din punct de vedere fotbalistic. Ne-am îndeplinit toate condițiile contractuale. Avem documente că a primit o mașină. Nu ne-am aliniat la salonul de la Geneva, dar când eram tânăr, îmi doream mașina lui. Antrenorul a decis să nu se antreneze cu primii 24 de jucători. Problema e că a dispărut efectiv. Are un program săptămânal la care nu a mai participat. În mod gradat, se poate ajunge la rezilierea contractului”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Gikiewicz are contract cu FCSB până la finalul actualului sezon.

contractvacantafcsbatacantGikiewicz
Spain v Sweden Euro 2020 match, group E, matchday 1. Football, La Cartuja Stadium, Sevilla, Spain – 14 Jun 2021

EURO 2020 | Surpriză la turneul final! Spania obține doar un punct din duelul cu Suedia

Eriksen inter

Anunţ din Italia pentru Eriksen: ,,O să-i fie dificil să revină pe stadioanele din Serie A”