S-a opus Leo Grozavu unui transfer al lui Omrani în Germania!?: „I-am spus că nu are o mentalitate compatibilă!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 16 septembrie 2022, ora 22:20,
Leo Grozavu
Leo Grozavu

Billel Omrani a semnat din postură de jucător liber de contract cu FCSB. Leo Grozavu consideră că atacantul francez nu va avea aceeași sclipire la echipa lui Gigi Becali așa cum o avea la campioana României, CFR Cluj.

Ba mai mult, Grozavu a dezvăluit că ar fi fost contactat de un impresar din Germania pentru a oferi detalii despre Omrani, însă tehnicianul nu l-a recomandat pentru fotbalul german.

„Îl știu pe Omrani, știu ce a făcut la Cluj, știu cum se pregătea! Nu are o mentalitate care să îl facă compatibil cu fotbalul german!”

Sunt un tip echilibrat și responsabil cu ceea ce declar. Nu îmi place să mă hazardez. Dar cred că experiența acumulată și ca antrenor și ca jucător îmi permite să fac aprecieri și în proporție mare îmi și ies verdictele.

Îl știu pe Omrani, știu ce a făcut la Cluj, știu cum se pregătea. Nu înseamnă că ce a făcut la Cluj este decisiv la FCSB. Dar nu mi-a dat o încredere deosebită, nu îmi aduc aminte la CFR de o perioadă mai lungă în care el să fi crescut foarte mult, să aibă evoluții convingătoare.

CFR l-a luat din Liga 3 când a ajuns în România. Dar e clar că e un băiat talentat. Dar au fost aici băieți supertalentati, care s-au pierdut aici. Omrani este supertalentat, dar el a obținut în România mult peste ceea ce a dat.

Aici e o mare problemă. Un jucător care a plecat și nu și-a găsit nicun angajament. Vine cu coada între picioare, nu se întoarce la echipa de la care a plecat și vine la FCSB.

Am primit și eu un telefon, să fiu întrebat, din Germania. M-a întrebat un impresar ce fel de jucător este Omrani. I-am spus exact: un jucător talentat, cu calitate, dar fară o mentalitate care să îl facă compatibil cu fotbalul german”, a declarat Leo Grozavu, conform playsport.ro.

Omrani a evoluat pentru CFR între 2016 și 2022, echipă alături de care a câștigat 7 trofee (Liga 1 x5 și Supercupa României x2).

billel omranileo grozavufcsb