S-a schimbat locul de desfășurare al meciului Progresul Spartac – Dinamo! Unde vor debuta „câinii” în Liga 2

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 01 august 2022, ora 18:26,
Partida dintre Progresul Spatac și Dinamo, care deschide sezonul 2022/2023 al Ligii 2, se va juca pe Clinceni Arena, cu spectatori
Partida dintre Progresul Spatac și Dinamo, care deschide sezonul 2022/2023 al Ligii 2, se va juca pe Clinceni Arena, cu spectatori

Echipa de fotbal Dinamo va debuta în Liga 2 joi, 4 august, de la ora 18:00, în deplasare, cu Progresul Spartac. Meciul se va juca la Clinceni.

Meciul Progresul Spartac – Dinamo, primul al „câinilor” în Liga 2, se va juca la Clinceni

Dinamo a retrogradat, pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu “U” Cluj-Napoca (0-2 în deplasare și 1-1 acasă).

Nou-promovata Progresul Spartac nu are teren omologat, astfel că meciul cu Dinamo ar fi trebuit să se joace pe terenul sintetic al bazei FRF de la Buftea.

Însă oficialii grupării au anunțat că „meciul istoric” se va juca la Clinceni. „După mai multe lovituri primite de Progresul legate de organizarea meciurilor în primele etape din Liga a 2-a, de la inabilitatea de a ne omologa propriul stadion, la vestea că derby-ul cu Dinamo s-ar fi putut juca cu porțile închise, în sfârșit primim o veste bună!

Clubul nostru a primit acum câteva minute aprobarea instituțiilor pertinente de a muta meciul Progresul Spartac – Dinamo București pe Clinceni Arena, unde se va juca cu spectatori!

Vom încerca să stabilim cât mai repede detaliile organizatorice ale partidei, moment în care vom anunța modurile de achiziționare a biletelor pentru acest meci istoric!

Menționăm totuși, că nu putem anunța încă dacă vom putea continua să organizăm meciurile de pe teren propriu din Liga a 2-a la Clinceni. Vom reveni cu mai multe detalii în viitorul apropiat”, au scris oficialii clubului Progresul Spartac pe pagina de facebook.

progresul spartac