„Să vină Dan Petrescu! Imediat!”-Alertă la CFR Cluj după umilința cu Farul Constanța.

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 20 aprilie 2024, ora 09:15,
CFR Cluj
CFR Cluj

CFR Cluj s-a făcut de râs pe terenul campioanei României. Ardelenii au încasat 5 goluri în cea mai cruntă înfrângere din campionat în acest sezon.

Florin Prunea consideră că Dan Petrescu ar trebui să vină pe banca tehnică a echipei din Gruia încă de acum. Iată ce a spus fostul internațional român.

„Să vină Dan Petrescu! Imediat!”

Farul a făcut un joc perfect din toate punctele de vedere. Sigur, repriza a doua a început altfel, cu ocazii pentru CFR. Otele a reușit să înscrie. Dar după aceea, Farul a arătat personalitate.

Farul a arătat că e campioana de anul trecut. CFR Cluj e o echipă cu probleme, se vede, 10 goluri primite în ultimele trei meciuri oficiale. Asta era forța lor, luau goluri foarte greu.

E clar, este un experiment. Acum sunt curios să văd: Craiova îl numește pe Costel Gâlcă și avem celelalte două echipe care merg cu interimari, Rapidul cu Lobby și dincoace cu Dican și Hoban.

Eu cred că Universitatea Craiova va avea un avantaj, pentru că au un antrenor care vrea locul doi. Sunt curios și cum va reacționa Rapidul în meciul cu FCSB-ul. Eu cred că cei de la Craiova au mutat foarte bine.

Sigur, pare o echipă în degringoladă (n.r. CFR-ul), care este greu de ținut în frâu, CFR. Se vede acolo un vid de autoritate, este clar.

Și eu cred că patronul va face un efort să îl aducă pe Dan Petrescu mai repede, adică după acest meci. Imediat. Dacă continuă așa, nu au nicio șansă. Nu mai spun de locul doi, vorbim și de pierderea locului trei. Un eventual baraj, te mai agăți de ceva”, a spus Florin Prunea, conform Digi Sport.

cfr clujflorin prunea