Salarii impresionante la Dinamo! Cât câștigă cei mai importanți jucători din vestiarul lui Rednic

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021, ora 16:42,
Dinamo, sursa- Profimedia Images
Dinamo, sursa- Profimedia Images

Gruparea din Ștefan cel Mare se află într-o situație critică, din punct de vedere sportiv, iar parcursul dezastruos i-a dus pe „câini” pe penultima poziție în Liga 1, după 18 etape!

Dinamo pare că este condamnată și în acest sezon la evitarea retrogradării, astfel că se anunță o nouă luptă pe muchie de cuțit pentru elevii lui Mircea Rednic. Fără victorie în campionat de 15 meciuri, alb-roșii stau pe un butoi de pulbere în acest moment, iar tensiunile din vestiar au făcut noi victime.

Astfel, după ce Sorescu a fost exclus din lot în urmă cu mai multe săptămâni, acum a venit rândul lui Steliano Filip și Cosmin Matei. Cei doi nu se mai pregătesc acum cu echipa, deoarece tehnicianul în vârstă de 59 de ani a fost nemulțumit de atitudinea și randamentul celor doi din ultima perioadă.

În ciuda evoluțiilor sub așteptări, greii din vestiarul lui Dinamo au salarii impresionante ținând cont de situația actuală a clubului. Concret, potrivit informațiilor Fanatik, vedetele din Ștefan cel Mare nu fac altceva decât să adâncească și mai mult problemele financiare ale clubului, care le revin celor din DDB.

Citește și TORJE, MESAJ PENTRU DINAMOVIŞTI: „MINTEA MEA ESTE DOAR AICI!”

Cinci fotbalişti de la Dinamo iau 26.000 de euro, aproximativ o treime din bugetul de salarii de aproximativ 75.000 de euro al clubului.

  • Cătălin Itu – 5000 de euro
  • Constantin Nica – 4000 de euro
  • Gabriel Torje – 3000 de euro,  5000 cu bonusuri
  • Steliano Filip – 7000* de euro
  • Cosmin Matei – 4000 de euro

În ceea ce priveşte salariul lui Steliano Filip, o parte este susţinut de omul de afaceri Nicolae Badea.

Citește și EXCLUSIV | SUSŢINERE PENTRU MIRCEA REDNIC LA DINAMO: ,,AU AVUT JOCURI EXCEPŢIONALE! LUCRURILE SE VOR ÎNDREPTA”

cosmin mateidinamosalarii dinamogabi torjeliga 1realitateasteliano filip