Barbu pariază că giuleștenii vor promova în Liga 1: „Ăsta este Rapidul, nu?”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 15:39,
BARBU RAPID

Rapid a ratat la Călăraşi şansa de a egala la puncte liderul FC U Craiova. Dunărea s-a impus cu 3-2, iar giuleştenii sunt la numai trei puncte deasupra echipei de pe locul al treilea, CS Mioveni!

Gazdele de la Călăraşi au reuşit să câştige în ciuda situaţiei de la club. Oamenii lui Pustai au uitat de restanţele salariale şi de incertitudinea de la echipă şi s-au impus într-un meci la capătul căruia Rapid putea fi cu un pas în Liga 1.

Ei joacă de plăcere, nu cred că au jucat din orgoliu, să arate că au valoare. Joacă din plăcere, le place fotbalul și nu au nimic de pierdut. Am putut să revenim, am fost conduși cu 2-1, am făcut 2-2, după care am avut contraatacul acela unde a fost penalty, iar după, dacă mă întrebați pe mine, am avut foarte multe ocazii să revenim. Cred că doar neșansa a făcut să nu fie cel puțin un egal”, a declarat Bogdan Barbu la finalul întâlnirii.

Mijlocaşul giuleştenilor este convins că Rapid îşi va îndeplini obiectivul de a promova în Liga 1.

Ăsta e Rapidul, nu? Până la ultima etapă trebuie să se bată mereu. Va fi o luptă strânsă până la sfârșit, sperăm să fim noi cei care ne bucurăm atunci. Doar datorită faptului că joci la Rapid e o presiune. Nu cred că se compară cu altă presiune din lume. Pentru că e o echipă cu o galerie superbă, cu tradiție și doar pentru faptul că joci aici e presiune. La Rapid e non-stop presiune”, a mai spus Barbu.

Rapid va joca joi cu ASU Poli Timişoara. În meciul tur din playoff-ul pentru promovare, giuleştenii s-au impus cu 2-1 la Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Etapă de coșmar pentru favoritele la promovare! Rapid a cedat pe terenul Dunării Călărași, scor 2-3

playoffliga 2bogdan barbucalarasipromovaregiulestenirapid
WhatsApp Image 2021-06-12 at 18.10.40

VIDEO | Arena Națională, probleme înaintea primului meci de la EURO! Austria și-a anulat antrenamentul

2-profimedia-0615400310

EURO 2020 | Meciul Țara Galilor – Elveția a furnizat prima surpriză a turneului final