Şanse zero de împăcare între Gigi Becali şi Anamaria Prodan: ,,Nu mă interesează că m-a blocat! Gata cu circul”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 04 februarie 2021, ora 19:02,
Becali Anamaria Prodan

Transferul lui Dennis Man la Parma a dat drumul unui scandal monstruos în fotbalul românesc, între Gigi Becali şi Anamaria Prodan.

Patronul lui FCSB a exclus-o din ecuaţia transferului lui Dennis Man în Serie A, deşi ea este agentul de drept al jucătorului.

De mutare s-a ocupat Giovanni Becali împreună cu asociatul său, Dragoş Sârbu. Scandalul dintre familia Becali şi Anamaria Prodan a fost unul intens, plin de replici acide aruncate de-o parte şi de alta. Acum, Gigi Becali susţine că nu mai există nicio cale de împăcare între ei doi şi mai spune că vrea să termine cu această dispută.

,,Anamariei Prodan nu îi voi mai da nicio replică și nu mă intereseaza că m-a blocat pe telefon. Nu vreau să îmi mai pomeniți niciodată numele acestei femei dacă vreți să mai vorbiți cu mine. Să spună ce vrea de mine, că nu îi voi mai răspunde. Ajunge cu atâta circ. Ea comentează, eu comentez și unde ajungem?”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

Patronul de la FCSB a mai vorbit şi despre meciul cu Dinamo şi este de părere că dacă pe teren ar fi fost şi Dennis Man, scorul final ar fi fost de 3-0.

,,Ce vreți să zic de meciul cu Dinamo? Eram sigur că îi vom bate, iar dacă îl aveam și pe Man, atunci îi băteam sigur cu 3-0.”, a mai precizat Gigi Becali.

Dennis Man a debutat deja pentru Parma, în weekendul trecut, în meciul pierdut cu Napoli, scor 0-2.

Acesta a jucat 10 minute şi a ieşit în evidenţă la o pasă cu călcâiul dată în prelungirile partidei.

Citeşte şi VIDEO | Cum a semnat George Cîmpanu cu Craiova: ,,E un club care are atâţia ani de istorie în spate”

scandalanamaria prodangigi becalirealitateadennis manGiovanni Becali
iosif

VIDEO | Mihai Iosif, mesaj către conducerea Rapidului: „Sper să se perfecteze transferuri”

dinamo

Vești proaste pentru Dușan Uhrin Jr.! Un jucător de bază ratează pregătirea „câinilor”