Ce șanse are Dragoș Grigore să revină la Dinamo: „Vom vedea ce se va întâmpla!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 16 mai 2021, ora 23:23,
grigore

Fostul căpitan al „câinilor”, Dragoș Grigore, este în acest moment legitimat la formația bulgară Ludogorets Razgrad, unde este coleg cu românii Cosmin Moți și Claudiu Keșeru!

Plecat de la Dinamo în vara anului 2014, Dragoș Grigore a mai evoluat de-a lungul timpului pentru Toulouse, Al-Sailiya SC și Ludogorets Razgrad. Fostul internațional român a ajuns la 34 de ani și deja își plănuiește ultimii ani din fotbal. Pentru moment, Grigore va mai rămâne în Bulgaria un an, cât timp mai are contract cu actuala echipă, urmând ca mai apoi să ia o decizie cu privire la viitorul său.

Totodată, fundașul central a vorbit și despre situația din acest moment din Ștefan cel Mare și a mărturisit că se bucură pentru fosta sa echipă, deoarece a reușit să iasă din situația critică în care s-a aflat în cea mai mare parte a acestui sezon.

grigore

”Nu sună ciudat, cel puţin în acest an. Au fost dificultăţi mari din mai multe puncte de vedere. Important e că şi ei, într-un final, zâmbesc cât de cât. Bine că şi-au îndeplinit obiectivul. Sigur, e oarecum trist, pentru că Dinamo trebuie să fie în playoff cel puţin. Dar trebuie să nu mai repete greşelile pe care le-au făcut până în prezent, să vadă unde s-a greşit şi, începând de anul viitor, să redevină echipa care a fost cu ceva timp în urmă. 

Nu ştiu, au mai fost aceste discuţii. Chiar nu ştiu ce să răspund în acest moment. Vom vedea ce se va întâmpla. E timp destul. Mai am un an contract aici şi vom vedea, nu ştiu ce se va întâmpla. Din 2022 fac şi eu 35 de ani şi nu ştiu dacă mai e cazul… sunt jucători tineri care vin din urmă şi care au nevoie de jocuri ca să crească”, a spus Grigore, potrivit Telekom Sport.

Citește și Deian Sorescu, jucătorul cu care Dinamo poate da lovitura pe piaţa transferurilor: ,,Merită să plece în străinătate”

dinamotransfer dinamodeclaratiidragos grigoreliga 1realitatea
Dresden, Germany. 24th Apr, 2021. Football: 3. league, SG Dynamo Dresden – Hallescher FC, 34. matchday, at Rudolf-Harbig-Stadion. Halles Stipe Vucur plays the ball. Credit: Robert Michael/dpa-Zentralbild/dpa/Alamy Live News

VIDEO | „Uriașul” lui Gigi Becali a ajuns în România: „Vreau să câștig campionatul!”

romania anglia

Reacție dură pentru naționala României: ”Amatorism şi prea multă discotecă”