Satisfacția lui Cristiano Bergodi după victoria de la Cluj-Napoca: „S-a întors roata și mă bucur”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat duminică, 11 februarie 2024, ora 08:16,
Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Rapid a învins CFR Cluj, în deplasare, cu 1-0, în cel mai interesant meci al etapei a 25-a din Superligă.

Acum opt ani am retrogradat aici. S-a întors roata și mă bucur”, a recunoscut Cristiano Bergodi

Formația antrenată de Cristiano Bergodi este singura din Superligă cu victorii pe linie în 2024 și a urcat pe locul 2, cu 45p, la 6 de liderul FCSB, care joacă diseară, pe Arena Națională, cu Sepsi.

La finalul partidei din Gruia, tehnicianul italian și-a felicitat jucătorii pentru atitudine. „Cea mai mare victorie din acest sezon. Mă gândeam în vestiar că acum opt ani am retrogradat aici. S-a întors roata și mă bucur, îi felicit pe băieți, au avut o atitudine extraordinară.

Nu e deloc ușor să câștigi aici. Apărarea a fost impecabilă și fără Cristi (n.r. – Săpunaru), care s-a accidentat. Am avut probleme, a trebuit să schimb doi jucători. A fost greu, a trebuit să bag trei jucători pe final.

Am avut ocazii cu Rrahmani. Mi-au plăcut băieții, atitudinea, cum au acoperit spațiile. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ, dar sunt sigur că dacă vom juca mereu cu această dorință, ambiție, putem face lucruri frumoase.

Am o echipă competitivă, foarte bună. Nu era un meci decisiv. CFR nu e scoasă din lupta la titlu. Suntem acolo toți. Ne bucurăm noi că e a patra victorie la rând și avem un moral foarte bun”, a spus Cristiano Bergodi.

cristiano bergodi