Scandal imens la Ploiești după înfrângerea Petrolului cu Craiova. Suporterii i-au amenințat pe jucători!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 25 octombrie 2020, ora 20:30,
scandal ploiesti 2
scandal ploiesti 2

După meciul de acasă al Petrolului cu Craiova lui Mititelu, scor 0-1, fanii ploieștenilor i-au amenințat pe jucători și au avut discuție aprinsă cu Viorel Moldovan. Fanii ploieștenilor au protestat pe străzile orașului.

Conform gsp.ro, nemulțumiți de rezultatele obținute în ultima perioadă de Petrolul, suporterii găzarilor au aprins torțe și i-au amenințat pe jucători: „De mai stați un an în B, vă rupem picioarele” și „Peluza noastră nu tolereză mercenarii”.

Viorel Moldovan și jucătorii Petrolului au mers să dea explicații fanilor după meciul dezastruos în fața echipei lui Mititelu. „Ne-am săturat. Vrem să promovăm. Nu mai vrem să stăm aici. La voi e altceva, veniți și plecați. Vin alții și tot așa. Jucați fotbal, fraților. Avem meci cu Rapid. Dacă nici pe ei nu îi batem, suntem zero”, le-au transmis ultrașii, potrivit sursei citate.

foto: gsp.ro

„Îmi spuneau suporterii că nu ne-am creat atât de multe ocazii cât ar fi trebuit. E greu să îți creezi foarte multe ocazii împotriva unei echipe care se poziționează în jumătatea proprie. Este o echipă greu de destabilizat. Sunt de acord cu suporterii noștri până într-un anumit punct, nu am avut dinamică și inventivitatea necesară pentru a dezechilibra adversarul.

Și eu sunt supărat, poate mai supărat decât ei. Nu am reușit să înscriem din ocaziile pe care le-am avut, nici din penalty, este frustrant. Trebuie să ne regrupăm și să câștigăm cu Slatina. Din punctul meu de vedere nu este nimic pierdut.

Suporterii sunt supărați, îi înțeleg. Îmi pare rău, asta este situația în momentul de față, dar nu sunt panicat. Sunt lucid, echilibrat, nu poți construi o echipă într-un timp relativ scurt. Știu că la Petrolul nu există răbdare, dar sunt conștient că vom reacționa”, a declarat Moldovan.

Citește și Din nou titular. Ianis Hagi a fost decisiv la primul gol al lui Rangers cu Livingston

ploiestifcu craiova 1948scandalilie oanarealitatealiga 2petrolultorte