Scandal în Liga a 2-a! FC Argeș cere sancționarea Rapidului

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 26 mai 2020, ora 16:31,
fc arges rapid

FC Argeş cere sancţionarea clubului Rapid București pentru nerespectarea protocolului emis de Ministerul Sănătăţii în plină pandemie de coronavirus. Scandalul a pornit de la modul în care giuleștenii au desfășurat antrenamentele.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului piteștean, Cristian Gentea, amenință inclusiv cu retragerea echipei din play-off-ul de promovare în Liga 1, dacă FRF nu va lua măsuri drastice.

În condițiile în care jucătorii s-au antrenat în număr mare pe teren, Rapid riscă o amendă de până la 70.000 de lei. Echipele au voie să se pregătească doar în grupuri de câte patru persoane.

Sunt total dezamăgit de ce am văzut azi că s-a întâmplat la un antrenament al echipei Rapid Bucureşti. Îmi pare sincer rău că nu am insistat la ultima videoconferinţă ţinută de FRF, să adoptăm nişte măsuri pentru cluburile care nu respectă protocolul la care am aderat toţii, fără excepţie. Cred că ce am văzut pune şi FRF într-o poziţie inconfortabilă faţă de Ministerul Sănătăţii.

Ne chinuim la Piteşti să punem la dispoziţie 4 terenuri de antrenament, pe toată durata zilei, pentru a fi respectat protocolul, iar Rapid îşi bate joc de noi! Nu ştiu dacă vom promova, am fost cei care am spus imediat că soluţia FRF îndeplineşte principiul de a dezavantaja cât mai puţine cluburi, dar este clar că UTA şi Turris Turnu Măgurele au motive să fie supărate. Nici nu vom accepta ca unii să se considere deasupra celorlalţi, sau chiar deasupra legii. Luăm în calcul chiar retragerea din competiţie dacă nu se iau măsuri„, a spus Cristian Gentea.

Președintele Consiliului de Administrație al clubului FC Argeș Cristian Gentea: ”Sunt total dezamăgit de ce am văzut azi…

Publicată de FC Arges pe Luni, 25 mai 2020

Play-off-ul din Liga a 2-a va începe pe 4 iulie. Iată cum arată clasamentul, după înjumătățirea punctelor:

  1. UTA Arad  25 puncte
  2. CS Mioveni 20*
  3. Turris Oltul Turnu Măgurele 20*
  4. Campionii FC Argeş 19
  5. Petrolul Ploieşti 19
  6. Rapid 19* (*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5 puncte)

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Prime fabuloase pentru promovarea Rapidului în Liga 1! Pancu: “Nu suntem avantajați în play-off”

coronavirusrapidantrenamenteliga 2fc argeș
MirelRădoi

Mirel Rădoi a fost în situaţia lui Eriksen la EURO 2008: ,,Am alergat după cărucior în afara terenului”

Christian-Eriksen–c-970×500

Christian Eriksen, mesaj pentru colegii de la Inter! Care mai este starea sa