SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Scandal în vestiarul lui Dinamo! Mircea Rednic și Deian Sorescu, la un pas de bătaie! Motivul conflictului

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 14:32,
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Dinamo a pierdut și cu Gaz Metan Mediaș și a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, dintre care opt au însemnat înfrângeri.

La finalul meciului cu ardelenii, încheiat scor 1-2, Deian Sorescu și Mircea Rednic au avut un conflict extrem de aprins în vestiar, informează ProSport. ”Puriul” chiar și-ar dus mâna la barba jucătorului său.

Totul a plecat de faptul că antrenorul de 59 de ani l-a schimbat încă de la pauză cu Moldoveanu. Înlocuirea nu i-a priit deloc bine căpitanului din Ștefan cel Mare, care a ținut să-i reproșeze acest lucru omului de pe bancă în mod public, de față cu toată lumea.

CITEȘTE ȘI –>> ,,ŢEAPA” PE CARE A LUAT-O DUMITRU DRAGOMIR DE LA ADRIAN MITITELU: ,,ÎMI ERA FRICĂ CĂ NU MĂ VOTEAZĂ”

Rednic, cunoscut drept un tehnician cu o personalitate puternică, nu a rămas dator și a avut loc un schimb dur de replici cu Sorescu, schițând chiar și un gest fizic către barba jucătorului.

”Tu cu mine vorbești așa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!, ar fi ”tunat” Rednic spre elevul său.

Ulterior, cei doi scandalagii au fost despărțiți de către colegi, iar sursa citată mai menționează faptul că Rednic nu ar mai fi fost văzut atât de nervos vreodată de către jucătorii săi. ”Puriul” nu a dorit să comenteze incidentul, atunci când a fost contactat.

CITEȘTE ȘI –>> DEIAN SORESCU, LUAT ÎN VIZOR: „E SUPĂRAT! TOT TIMPUL E NEMULȚUMIT, DISPARE DIN JOC”

 

mircea rednicdinamoconflictrealitateadeian sorescu