Scandal în vestiarul lui Real! Benzema – acuze grave la adresa lui Vinicius!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020, ora 11:38,
–

La pauza meciului dintre Real Madrid și Gladbach, 2-2, Benzema îl sfătuia pe compatriotul Ferland Mendy să nu mai joace cu Vinícius. Condus cu 0-2 de Borussia, Madridul a egalat cu două goluri în ultimele minute.

Împotriva Borussiei, Real a marcat pentru prima dată după 4 ani de doua ori după minutul 85. O făcea, atunci, contra lui Sporting Lisabona, când galacticii au întors de la 0-1 la 2-1. După jocul de la Gladbach, postul francez TF1 a dezvăluit la emisiunea Téléfoot ce vorbeau la pauză Benzema și compatriotul său Ferland Mendy pe culoarul din fața vestiarelor, înainte să revină pe teren. Atacantul îl avertiza pe fundașul stânga: „El face numai ce vrea. Frate, nu-i pasa… Mamă! Joacă împotriva noastră!”. În repriza secundă, Mendy i-a pasat doar de trei ori brazilianului, deși erau colegi de bandă.

Ziariștii de la Marca au sesizat că Vinícius a fost veriga slabă: „A fost confuz și imprecis cu Barcelona și a repetat totul cu Gladbach. Vertical, dar fatal pe ultimii metri. Nu e decisiv și irosește șansele pe care i le oferă Zidane”.

Citește și Criticat din toate părțile, Tătărușanu este încurajat de Răducioiu: „Îi spun forza Ciprian!

viniciusbenzemarealitateareal madrid