SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

FOTO | Scandal uriaş în Argentina! Un angajat de la pompe funebre şi-a făcut selfie cu Maradona în sicriu

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 26 noiembrie 2020, ora 23:42,
maradona
maradona

Diego Armando Maradona a decedat la vârsta de 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator în locuinţa sa din Argentina.

O imagine care a apărut pe internet a creat o furie de nedescris în Argentina.

Un angajat al firmei de pompe funebre care s-a ocupat de trupul neînsufleţit al lui Maradona a făcut un gest care a scandalizat toată lumea din Argentina. Acesta şi-a făcut un selfie cu ,,El Pibe d’Oro”, imediat după ce trupul acestuia a fost pus în sicriu. Bărbatul a fost surprins în timp ce îi punea mâna pe cap lui Maradona şi făcea semn că totul este OK către camera telefonului.

Diego Molina este bărbatul care a deschis capacul sicriului, şi-a făcut poze cu Maradona şi a postat apoi imaginile pe reţelele de socializare. Lumea a fost oripilată după gestul făcut de bărbat.

Avocatul lui Diego Maradona a reacţionat imediat şi l-a ameninţat pe cel care a făcut acest gest. Matias Morla spune că nu va avea odihnă până acest bărbat nu va plăti pentru ceea ce a făcut.

,,Mă voi ocupa să găsesc canalia care a făcut poza. Vor plăti toţi cei responsabili pentru acest act de laşitate.

Maradona

În memoria prietenului meu, nu voi avea odihnă până cand acest om nu va plăti pentru o asemenea aberaţiea spus avocatul lui Maradona într-un mesaj pe Twitter.

Patronul firmei de pompe funebre spune că bărbatul nu este angajat la firma sa, ci doar a venit să ajute la ridicarea sicriului care este foarte greu.

,,Nu este angajat aici, ne-a ajutat doar să ridicăm sicriul, cântărește foarte mult. Familia a ales un sicriu de cedru, foarte greu de transportat. Acestui bolnav, altfel nu-i putem spune, i-am zis să nu facă nicio poză. Suntem corecți, nu ne vine să credem ce s-a întâmplat, nu am avut niciodată vreo plângere. Probabil, familia ne va da în judecată”, a spus Matias Picon, patronul firmei de pompe funebre.

Şi alţi angajaţi ai firmei de pompe funebre s-au mai pozat cu Maradona în sicriu.

Citeşte şi Napoli nu-și va uita niciodată eroul! ”Un pictor al balonului! Anii tăi au fost unii de neşters în memoria noastră!”

selfiestop cardiorespiratordecesrealitateamaradonapompe funebre