Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se amplifică: „S-au despărțit pentru că nu mai erau fericiți împreună”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 31 iulie 2021, ora 11:10,
LAURENȚIUE REGHECAMPF ȘI ANAMARIA PRODAN
LAURENȚIUE REGHECAMPF ȘI ANAMARIA PRODAN

Scandalul presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Tehnicianul i-ar fi dat un ultimatum soției sale, Anamaria Prodan.

Antrenorul echipei CS U Craiova și-ar dori să divorțeze cât mai repede de Anamaria Prodan. Reghecampf ar fi părăsit căminul conjugal de peste șase luni.

Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua.

Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic.

Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuti împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul.

Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă”, au declarat surse apropiate familiei Prodan Reghecampf, potrivit playsport.ro.

Citește și SUFERINȚA NEȘTIUTĂ A MEDALIATEI CU ARGINT, ANA MARIA POPESCU. CE A ÎNDURAT SPORTIVA, LA TOKYO

divorțfotbalrealitateareghecampfanamaria prodanscandal