Schimbarea de ultim moment pe care trebuie să o ia în calcul UEFA! Unde se joacă finala Champions League?

Articol de George Drafta - Publicat sâmbătă, 30 mai 2020, ora 17:14,
champions league

După ce ieri mai multe zvonuri anunțau că faza finală a Ligii Campionilor s-ar putea disputa în Germania, acum forul european vine cu o altă variantă șoc. 

Istanbulul era anunțat inițial drept gazdă a finalei care ar fi trebuit să se defășoare chiar astăzi conform programării stabilite de UEFA. Pandemia de coronavirus a dat totul peste cap, iar ultimul act a fost trimis spre finalul lunii august. Doar că turcii ar vrea ca meciul decisiv pentru trofeu să nu aibă loc fără spectatori, după investițiile făcute. Iar cerința oficialilor de pe Bosfor dezvăluită de New York Times nu a fost deloc pe placul UEFA care are pregătit încă un plan de rezervă.

Vrea să organzieze Final Fourul competiției la Lisabona potrivit postului de radio spaniol Cadena COPE, urmând ca forul european să încredințeze din nou un ultim act Istanbului în viitorul apropiat. Ultima finală a Ligii Campionilor disputată în capitala Portugaliei a fost cea din 2014 când Real Madrid a învins-o după prelungiri pe Atletico Madrid. O decizie finală va fi luată însă la Comitetul Executiv al forului continental programat pe 17 iunie.

CITEȘTE ȘI –>> Liga Campionilor se poate juca într-o singură țară europeană! Propunerea UEFA

final 4champions leagueistanbullisabonauefa
Ion-Crăciunescu

Ion Crăciunescu vine la Realitatea Sportivă! Ediție specială, astăzi, de la ora 18:00, la Realitatea Plus

EURO 2020- profimedia-0590506911

Blestemul EURO 2020! După momentele cu Eriksen, un copil de doar 8 ani și-a pierdut viața