Scoțienii anunță plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers! Fiul lui Gică Hagi e făcut praf: „Eșecul continuă”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 13 februarie 2024, ora 10:56,
Ianis Hagi
Ianis Hagi

 

Ibrox Noise, o publicație apropiată de clubul Rangers, contestă într-un material redactat recent toate deciziile pe care Hagi Jr. le-a luat în ultimele luni și lasă de înțeles că mijlocașul ar fi intrat în dizgrația conducerii.

„Poate fi sfârșitul lui Ianis Hagi la Rangers”, titrează sursa citată, care vrea să transmită că mijlocașul va fi cedat în vară.

În continuare, scoțienii vorbesc despre situația românului de la Alaves și de felul în care acesta „și-ar fi bătut joc” de Rangers:

„Eșecul lui Hagi în La Liga continuă. Hagi este complet în plus în acest moment pentru Rangers. Având în vedere că nu prinde minute în Spania, nu ar putea aduce nimic din ce nu avem deja la echipă.

Pe deasupra, și-a complicat singur situația la Rangers. A cerut să joace mai mult, ca și cum i s-ar fi cuvenit, când era antrenor Michael Beale. Apoi și-a bătut din nou joc de club odată ajuns în Spania, spunând că acolo își dorește să fie, deși era doar împrumutat”, adaugă scoțienii de la Ibrox Noise.

În încheiere, cei de la Ibrox Noise susțin că toate deciziile pe care Ianis Hagi le-a luat în ultimele luni au contribuit la forma slabă pe care o traversează în prezent.

„Acesta a fost destinul lui, aici și-a dorit să ajungă și a ratat totul. Nu a fost suficient de bun”, a fost concluzia trasă de scoțieni.

realitateaianis hagirealitatea.net