SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Scoțienii fac eforturi uriașe pentru ca Ianis Hagi să revină la echipă! Gerrard: „Am nevoie de el!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 16 septembrie 2021, ora 13:47,
Ianis Hagi, sursa- Profimedia Images
Ianis Hagi, sursa- Profimedia Images

Mijlocașul român în vârstă de 22 de ani a început destul bine actualul sezon cu Rangers, însă infectarea cu coronavirus de la începutul acestei luni i-a stricat toate planurile lui Hagi Jr.!

Fiul „Regelui” a fost depistat pozitiv cu COVID-19 înaintea duelului cu Macedonia de Nord, pe 7 septembrie, ultimul din această lună în campania de calificare pentru Mondialul de anul viitor. Imediat după aflarea veștii, Ianis Hagi a zburat către România, cu un avion privat, iar în ultimele 10 zile s-a aflat în izolare, fără a avea însă vreun simptom.

Cu toate acestea, antrenorul Steven Gerrard îl vrea cât mai repede pe român alături de restul colegilor și a dezvăluit că oficialii clubului poartă discuții permanent cu autoritățile, în vederea aducerii lui Hagi în Scoția. Fosta legendă a lui Liverpool a declarat că nu știe exact momentul în care mijlocașul tricolor va ajunge înapoi pe Ibrox, însă a mărturisit că are mare nevoie de acesta în echipa sa.

Sursa foto- Profimedia Images

Momentan purtăm discuţii în încercarea de a-l readuce cât mai repede cu putinţă. După ce am văzut ştirea că Guvernul din Scoţia a permis revenirea jucătorilor din ţările roşii (n.r. fără a intra în carantină), am decis să încercăm să-l recuperăm pe Ianis cât mai repede.

Citește și CÂND VA REVENI IANIS HAGI PE TERENUL DE FOTBAL! ANUNŢUL FĂCUT DE BRITANICI

rangersdeclaratiisteven gerrardrealitateaianis hagi