SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Se anunţă o atmosferă fabuloasă în Ghencea! Câte bilete s-au vândut deja la meciul cu Armenia

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 10 octombrie 2021, ora 12:55,
Stadion Steaua
Stadion Steaua

Prestația tricolorilor lui Mirel Rădoi din meciul cu Germania i-a entuziasmat pe suporterii români, care anunță un adevărat spectacol în tribunele stadionului din Ghencea.

România a condus vineri seara mai bine de o repriză selecționata Germaniei, însă nemții au reușit să puncteze de două ori până în finalul meciului, păstrând toate cele trei puncte la Hamburg. Cu toate acestea, prima reprezentativă continuă să spere la calificarea la Mondialul de anul viitor, astfel că ultimele trei jocuri din preliminarii sunt cruciale pentru Ianis Hagi și colegii săi.

Prima mare finală a tricolorilor este cea de luni, contra Armeniei, într-un duel care se va disputa pe stadionul Ghencea, în fața propriilor suporteri. Este primul meci al României pe noua arenă, iar fanii promit un adevărat spectacol în tribune.

Fanii au luat cu asalt casele de bilete, iar până în acest moment s-au vândut deja 10.000 de bilete la meciul din Ghencea cu Armenia.

,,Se deschid casele de bilete la stadionul Steaua pentru România – Armenia, în paralel cu vânzarea online! Avem deja 10.000 de fani din cei 15.000 posibili pentru meciul de mâine!

Iată programul caselor de bilete:

10 octombrie 2021: 12:00 – 20:00

11 octombrie 2021: 12:00 – 21:45!”, apare în comunicatul dat de FRF.

Ultimul meci al echipei naționale jucat în Ghencea a fost în anul 2009, când tricolorii au remizat în compania Austriei, 1-1, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

realitateaghenceasuporteribileteechipa nationala