Se anunță o vară agitată la FCSB! Gigi Becali: ”Avem nevoie de 4-5 jucători”. Posturile vizate

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 14 mai 2021, ora 08:23,
gigi becali

FCSB a remizat cu Academica Clinceni, scor 2-2, și a rămas pe locul doi, la un punct în spatele CFR-ului, în ierarhia din play-off.

După ce ambele rivale au făcut pași greșiți, lupta la titlu se anunță și mai disputată pe final de sezon. Gigi Becali însă a anunțat că a început să pregătească deja campania de transferuri din vară.

Patronul celor de la FCSB a precizat că posturile pe care dorește să le întărească sunt în centrul defensivei și în atac. Totodată, Becali a spus că are nevoie de cel puțin patru jucători, doi pentru a da randament imediat și încă doi drept investiții de viitor.

„Vom face cu siguranță transferuri, avem nevoie de 4-5 jucători. 100% vom lua un fundaș central și un atacant! Sigur! După, e posibil să fac investiții de viitor. Eu așa procedez. Iau doi fotbaliști pentru performanță imediată și doi pentru viitor, să iau bani pe ei”, a declarat Becali, conform gsp.ro.

Cu doar trei etape înainte de încheierea acestei ediții de campionat, trupa lui Toni Petrea a acumulat 44 puncte și așteaptă un duel cu Sepsi, iar patronul de la FCSB a declarat că nu este îngrijorat în cazul în care nu ar lua campionatul, deoarece se bazează pe siguranță financiară a clubului.

„N-am emoții deloc. Ce emoții să am? În viață cum îți așterni așa dormi. Eu nu sunt microbist, am o afacere care se numește fotbal. Am 10 milioane de euro în cont. Dacă am emoții cu banii ăștia în buzunar, mă bate Dumnezeu!

Societatea mea e pe plus și mai are și marfă de vânzare în valoare de 50-60 de milioane de euro. Eu vreau campionatul doar pentru că aduce bani! Dacă nu aducea bani, nu mă interesa! Sau dacă nu-l vindeam pe Man, normal, da, aveam ceva emoții, pentru că sunt om. Cine va merita campionatul, ăla îl va lua. Poate le batem noi pe Sepsi și Craiova, CFR pierde cu Craiova și face egal cu Botoșani și suntem campioni”, a completat Gigi Becali.

FCSB o va întâlni în deplasare pe Sepsi, duminică, 16 mai, de la ora 22:00.

CITEȘTE ȘI –>> Octavian Popescu, în atenția unui club uriaș din Europa: “Le-am dat referințele exacte”

gigi becalitransferuricampionat liga 1fcsbrealitatea
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat