Se dopau jucătorii FCSB-ului în mandatul lui Reghecampf? Un fost jucător a povestit tot: „Erau niște substanțe pe care Thomas le lua de la o firmă din Germania!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023, ora 15:18,
laurențiu-reghecampf-fcsb
laurențiu-reghecampf-fcsb

FCSB a dominat Liga 1 sub comanda lui Laurențiu Reghecampf, în primul său mandat (2012-2014). Jucătorii erau deseori surprinși consumând, chiar în timpul meciului, diverse punguțe pline cu un lichid misterios.

Florin Gardoș, fostul fundaș al bucureștenilor, a dezvăluit ce se întâmpla de fapt. Iată la ce ajutau respectivele punguțe.

„Erau niște substanțe pe care Thomas le lua de la o firmă din Germania!”

„E o tâmpenie. Erau niște substanțe pe care Thomas le lua de la o firmă din Germania. După ce m-am accidentat, eu nu am reușit niciodată să mai revin la același nivel cu cel de dinainte de accidentare. Iar dacă într-adevăr ar fi fost ceva de genul în punguțele acelea, le-aș fi luat fără nicio problemă, numai ca să pot reveni, pentru că eram disperat să revin la acel nivel. L-aș fi sunat pe Thomi să îmi dea imediat. 

Nu am avut niciodată atât de multe controale anti-doping cum am avut în acei doi ani la Steaua. Erau niște pliculețe cu o băutură care te ajutau să te hidratezi mai rapid, doar că fiind frig afară, ei le țineau într-un termos, să fie calde și să nu se răcească”, a spus Florin Gardoș, potrivit Fanatik.

fcsbflorin gardoș