Seară de coșmar pentru Kylian Mbappe! A ratat două penaty-uri și a fost schimbat în minutul 22

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 01 februarie 2023, ora 23:09,
Kylian Mbappe
Kylian Mbappe

Atacantul francez Kylian Mbappe nu va uita prea curând meciul cu Montpellier din etapa a 21-a a campionatului.

Kylian Mbappe a ratat două penalty-uri într-un interval de câteva secunde

PSG, lider în Ligue 1, joacă, la această oră, în deplasare, cu Montpellier, echipă aflată pe locul 14. Oaspeții puteau deschide scorul în minutul 10, dar starul Kylian Mbappe a comis-o.

Fundașul gazdelor, Christopher Julien, l-a tras de tricou pe Sergio Ramos în propriul careu, iar arbitrul de centru a acordat lovitură de la 11m pentru PSG. A executat Mbappe, dar șutul lui a fost respins de Lecomte.

Portarul lui Montpellier nu a apucat să se bucure prea mult, deoarece arbitrul a dictat repetarea loviturilor, pentru că Lecomte nu avea niciun picior pe linia porții în momentul execuției.

Tot Kylian Mbappe a tras și a ratat și de această dată. A șutat în bară, mingea a revenit la el, dar a trimis-o peste poartă, deși avea toată poarta goală în față.

Coșmarul atacantului naționalei Franței nu se încheiase. El a fost înlocuit în minutul 21, cu Hugo Ekitike, din cauza unor dureri la coapsa stângă. Cel mai probabil mâine va fi cunoscută gravitatea accidentării și perioada de indisponibilitate.

Cert este că pe 14 februarie PSG primește replica lui Bayern Munchen în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor. Returul are loc pe 8 martie.

realitatea.netmontpellierrealitatealigue 1Kylian MbappePSG