Șefii CFR-ului, refuzați! Cu ce nu sunt de acord jucătorii campioanei

Articol de George Drafta - Publicat luni, 01 iunie 2020, ora 09:53,
bucurie

Fotbaliștii ardelenilor au fost notificați de club, care dorește să le rețină salariile pe lunile aprilie și mai, pe fondul crizei financiare generată de epidemia de coronavirus.  

Măsura ar fi însă suspendată în toamnă, în cazul în care clujenii s-ar califica din nou în grupele unei competiții europene. Surse apropiate grupării din Gruia au dezvăluit pentru gsp.ro că Mario Camora și Mike Cestor sunt singurii jucători străini care ar fi acceptat condiția pusă de șefi. În schimb, Djokovic s-a declarat nemulțumit când a aflat de dorința conducerii vișiniiilor.

Damjan Djokovic cfr cluj

Mai mult, fotbalistul croat a solicitat și plata restanțelor pe care clubul le are la el și care sunt mai vechi de două luni. Dar aceasta nu este singura măsura pe care șefii campioanei României au luat-o în ultima perioadă și pentru care au solicitat înțelegerea jucătorilor. Aceștiau au fost rugați să accepte ca plata salariului pe martie și bonusurile pentru participarea în cupele europene să le fie achitate pe 25 iunie. Toți jucătorii români au acceptat noile clauze.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Show brazilian! Pas decisiv pentru titlu al fostei echipe a lui Mircea Lucescu

conducerecfr clujsalarii tăiatecamorapropuneredjokovic