Șefii lui Man. United, vehemenți după ce Ronaldo a spart telefonul unui copil autist

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 11 aprilie 2022, ora 09:44,
Ronaldo și rănile cu care s-a ales după meciul cu Everton, sursă foto: Profimedia
Ronaldo și rănile cu care s-a ales după meciul cu Everton, sursă foto: Profimedia

După meciul Everton-Man. United, scor 1-0, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost un car de nervi și i-a spart telefonul unui copil autist, care se afla pentru prima dată la un meci de fotbal.

 


La câteva ore după meciul de pe Goodison Park, Ronaldo și-a cerut iertare pentru gestul său şi l-a invitat pe suporterul la un meci de acasă al echipei Manchester United.

„Nu este niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momentele dificile, cum ar fi cel în care ne aflăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm exemplu tuturor tinerilor care iubesc frumosul joc. Aş dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea şi, dacă este posibil, aş dori să invit acel suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, în semn de fair-play şi sportivitate”, a spus Ronaldo.

Chiar și poliţia s-a autosesizat și au anunțat că vor investiga incidentul, în timp ce conducerea de la Manchester United a anunțat că nu vor lua vreo decizie legată de derapajul vedetei sale.

Şefii lui United au decis să nu mai ia nicio măsură împotriva atacantului. The Sun susține că șefii clubului sunt mulțumiți de scuzele sale„, notează The Mirror.

Cu toate acestea, poliția din Merseyside a confirmat că există o investigație în curs de desfășurare: „Putem confirma că efectuează o anchetă în urma unui incident la meciul #EVE-MAN de pe Goodison, care implică un jucător în timp ce părăsea terenul și se va vorbi cu toate părțile implicate”.

 

Mama copilului a postat și ea un mesaj dur la adresa starului internațional și l-a acuzat că „a agresat un copil”.

„La finalul partidei, jucătorii lui Man United au început să iasă de pe teren. Eram chiar lângă tunelul pe unde au trecut ei. Fiul meu îi filma pe toți. Și-a coborât telefonul pentru că Ronaldo și-a tras jambiera în jos și piciorul îi sângera. Și-a coborât telefonul să vadă ce s-a întâmplat, fără să-i vorbească.

Când Ronaldo a trecut pe lângă fiul meu, cu un temperament teribil, teribil, i-a zdrobit telefonul din mâna și a continuat să meargă. Puteți vedea după vânătaie că a fost lovit. Pur și simplu nu pot să cred că vorbesc despre asta. Am început să plâng, eram zdruncinată, Jacob era complet șocat, este autist și are și dispraxie, așa că nu a înțeles cu adevărat ceea ce se întâmpla până când a venit acasă.

A stricat complet ziua și ne-a lăsat un gust amar. Este un idol (Cristiano Ronaldo – n.r.). Da, nu este de la Everton, dar îți place cine îți place, iar Ronaldo este un jucător mare. Pentru fiul meu Ronaldo este o legendă. Copilul meu este un băiat autist și a fost agresat de un jucător de fotbal, așa văd eu lucrurile, ca mamă”, a scris Sarah Kelly pe rețelele de socializare.

ronaldo