Selecţionerul Liechtensteinului avertizează: „Nu suntem o echipă de luat în râs”

Articol de Gabriel Ion - Publicat joi, 06 iunie 2024, ora 22:01,
Konrad Funfstuck
Konrad Funfstuck

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte selecţionata Liechtensteinului, vineri, de la ora 21:00, pe Stadionul Steaua din Capitală.

Konrad Funfstuck vrea ca jucătorii lui să fie respectați

Este ultima partidă amicală pentru formaţia condusă de Edward Iordănescu înaintea participării la EURO 2024.

Selecţionerul Liechtensteinului, Konrad Funfstuck, a declarat că formaţia sa a arătat în preliminariile EURO 2024 că nu este de luat în râs.

„Cunoaştem echipa României, este puternică, are jucători buni, iar meciul de mâine este ultimul înaintea participării la Campionatul European. Noi dorim să vedem cum stăm în faţa unei asemenea echipe.

Recent am făcut două egaluri cu Letonia, o formaţie bună, însă trebuie să ţinem cont că avem o echipă tânără care provine dintr-o ţară cu 35.000 de locuitori. Dorim să ni se arate respect pentru că în limita posibilităţilor noastre suntem o echipă care creează emoţii.

Chiar dacă venim din a şasea cea mai mică ţară de pe glob, nu suntem o echipă de luat în râs. Lucru pe care l-am arătat şi în calificările recente pentru EURO 2024.

Desigur, mâine România porneşte ca favorită pentru că are jucători valoroşi şi este de aşteptat ca la EURO să facă o echipă bună”, a afirmat Konrad Funfstuck.