EXCLUSIV | Sepsi, văzută noua forță din fotbalul românesc: „Vor avea un cuvânt greu de spus la câștigarea campionatului!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 30 mai 2021, ora 12:47,
Sepsi
Sepsi

Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat pe locul 4 în acest sezon de Liga 1 și are șansa de a juca în Conference League în cazul în care va trece de Viitorul, astăzi, de la 20:30!

Elevii lui Leo Grozavu au fost protagoniștii unor noi evoluții consistente și în acest an, obținând astfel accederea în play-off, la capătul unui sezon regulat cu multe reușite. Covăsnenii și-au continuat mai apoi parcursul foarte bun și în play-off, acolo unde au învins atât CFR Cluj, cât și FCSB sau CSU Craiova, celelalte formații care se bat an de an pentru cucerirea Ligii 1.

Erik Lincar, antrenorul Universității Cluj, a vorbit în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă despre lupta la campionat și consideră că Sepsi Sf. Gheorghe nu mai este o surpriză în momentul de față. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani este de părere că formația lui Leo Grozavu a devenit o certitudine și în curând se va bate de la un capăt la altul pentru supremația în România.

sepsi

„În ultimii ani am tot văzut această luptă în play-off -ul Ligii 1. Eu personal aș fi vrut ca și CSU Craiova să aibă puterea, mai ales după ce a învins CFR Cluj și FCSB, să se bată la campionat până în ultima etapă. În momentul de față avem trei puteri care se bat an de an pentru prima poziție, dar vedem că apar și anumite surprize de la sezon la sezon. Sepsi Sf. Gheorghe nu cred că mai este o surpriză, este deja o certitudine, și cred că în curând vor avea un cuvânt greu de spus la câștigarea campionatului!”, a spus Erik Lincar, în exclusivitate pentru Realitatea Sportivă.

În cazul în care vor trece astăzi de Viitorul Constanța, covănsenii vor ajunge pentru prima dată în istoria clubului în cupele europene, acolo unde vor juca în Conference League, ultima competiție înființată de UEFA.

Citește și OFICIAL | Leo Grozavu rămâne la Sepsi Sf. Gheorghe și din sezonul următor! Tehnicianul era pe lista CFR-ului

Erik Lincarliga 1sepsirealitateadeclaratii