Sergiu Hanca, dezvăluiri incendiare despre Cortacero&co: „Cereau ţigări angajaţilor de la Săftica!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 18 martie 2021, ora 15:32,
dinamo

Acționarul majoritar al formației din Ștefan cel Mare nu s-a prezentat astăzi la termenul de judecată pe care îl are cu suporterii din DDB, asta în ciuda faptului că își anunțase prezența încă de acum câteva zile!

Pablo Cortacero a devenit persona non grata la Dinamo, iar atât foștii, cât și actualii fotbaliști ai echipei nici nu mai vor să audă de prezența sa în preajma echipei. Ibericul se pare că a nu și-a onorat promisiunea nici de această dată, iar fanii din DDB care l-au așteptat la Tribunalul București au postat mai multe mesaje împotriva sa.

Sergiu Hanca, fostul jucător al „câinilor”, a vorbit despre un episod absolut incredibil în care protagoniști au fost noii investori spanioli din Ștefan cel Mare. Actualul fotbalist al polonezilor de la KS Cracovia a dezvăluit că oamenii lui Cortacero nu aveau bani nici să își cumpere țigări și au decis astfel să le ceară asta angajaților de la Săftica.

”Şi acei oameni pe care i-a adus la Săftica…Păi nu aveau bani de ţigări. Cereau ţigări de la angajaţii de la Săftica, am fost acolo şi am văzut cu ochii mei. De unde au apărut oamenii ăştia? Cu ce scop? Fotbalişti au adus, într-adevăr, nu ştiu cum i-au păcălit. Eu ştiam situaţia, ei nu o ştiau. Unde e foarte, foarte bine trebuie să-ţi pui semne de întrebare. Trebuie să-ţi iei măsuri, pentru că nimic nu mai e sigur în ziua de azi!

Mi se pare incredibil ca un om să preia un club ca Dinamo şi să se joace cu viaţa acestui club. Sau să fie acţionar şi să aducă ce a adus la început, 500.000 de euro. Nu este împins de cineva! Eu sunt curios de povestea lui, să ştiu de ce face acest lucru. Oricum s-ar termina povestea, chiar aş vrea să ştiu care a fost planul lui de la început. Pentru că nu există aşa ceva, să vii şi să spui, să minţi că ai trimis banii!”, a spus Sergiu Hanca, potrivit Look Sport.

Citește și Cortacero, pus la zid de către un fost fotbalist al „câinilor”: „Ești pe punctul de a intra în istorie că ai omorât un club!”

sergiu hancaliga 1cortacerodinamorealitateadeclaratii
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”