Serie A: Napoli – doar egal cu Frosinone, scor 2-2

Articol de Dan Istratie - Publicat duminică, 14 aprilie 2024, ora 17:18,
serie-a
serie-a

 

Campioana Italiei, Napoli, a terminat duminică la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea Frosinone, în etapa a 32-a din Serie A.

Napoli a marcat prima în înfruntarea cu Frosinone, Matteo Politano înscriind în minutul 16. Osimhen a ratat apoi o ocazie în minutul 20, iar Frosinone a primit un penalti în minutul 28, însă Matias Soule nu l-a putut învinge pe Meret de la punctul cu var, portarul napoletanilor parând şutul argentinianului. Oaspeţii au egalat însă după pauză, prin Walid Cheddira, în minutul 50. Replica echipei campioane a venit în minutul 63, prin golul lui Osimhen, prin care Napoli prelua conducerea. Walid Cheddira a reuşit însă dubla, în minutul 73, şi gazdele au trebuit să se mulţumească doar cu egalul. Meret şi-a salvat echipa de la înfrângere (min. 83), iar Mario Rui a fost eliminat în minutul 90+8, lăsând gazdele în zece oameni.

S-a încheiat 2-2 şi Napoli este pe locul 7, cu 49 de puncte, în timp ce Frosinone se luptă să scape de retrogradare, ocupând poziţia a 19-a, cu 27 de puncte.