Sfâşietor: ,,Îl întreb pe Gigi Becali, să vorbească cu Dumnezeu, dacă pot să mă duc lângă fiul meu!” Drama unui nume greu din fotbalul românesc

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 29 octombrie 2021, ora 08:23,
Gigi Becali
Gigi Becali

Un nume importamt din istoria fotbalului românesc a trecut printr-o adevărată dramă acum 35 de ani, când şi-a pierdut fiul la vârsta de 18. Acesta a murit în somn.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, spune că este imposibil să treacă peste un asemenea episod, iar acesta este şi motivul pentru care s-a mutat cu familia de la Braşov.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI TERIFIANTE DESPRE UN CELEBRU ANTRENOR ROMÂN: „BĂTAIA ERA PREZENTĂ TOT TIMPUL. TE LOVEA CU NIȘTE GHIULURI”

,,Cel mai mare regret al vieții mele este că mi-a murit fiul meu la 18 ani. În rest, nu am regrete în decursul vieții. Nu ține de noi, ține de Doamne-Doamne, dar… o să îl întreb pe Gigi Becali… Acum, să vorbească cu Doamne-Doamne, dacă pot, eu știu, să mă duc și eu lângă fiul meu acolo. E imposibil să treci peste așa ceva. Nu poți să fii niciodată fericit în viață. Poți să le ai pe toate, pe toate, pe toate. Ai ceva care îți lipsește.

Dacă muncești, uiți. Cel mai mare lucru pe care l-a dat Dumnezeu pe pământ e uitarea. Dacă nu dădea uitarea, muream. Păi, de asta am și plecat de la Brașov. Eu nu aș fi plecat de la Brașov cu familia mea. Păi, stăteam toată ziua la cimitir. Asta este. Ăsta este cel mai mare regret, că nu am putut să îl văd și pe el realizându-se.

I-a venit noaptea în somn să vomite, a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan (n.r. celălalt fiu) în pat. Eu am fost mai tare decât soția. Eu sunt un om puternic, trecut prin viață, prin necazuri. Păi, în ultimii 24 de ani am fost numai în procese.

Eu mai zic în felul următor: dacă există Dumnezeu, de ce nu m-a luat pe mine, care eram un păcătos, și de ce l-a luat pe fiul meu, care era pur ca apa distilată? Dacă există Dumnezeu, de ce ia acum atâția oameni nevinovați.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru ProSport.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte LPF

Citeşte şi EXCLUSIV | CUM A FOST CĂPUȘATĂ LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL: „DIFERENȚA DE BANI E ÎN ZONA CLUJULUI”

realitateagigi becaliLPFfiu decedatdumitru dragomir