Sfatul lui Vasile Dîncu pentru Becali pentru ca FCSB să joace pe Ghencea: „Poate se aproba acest lucru în ședința de Guvern!”. Ce a declarat ministrul Apărării!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 13:53,
Stadion Ghencea, Sursa foto: „AS 47”
Stadion Ghencea, Sursa foto: „AS 47”

FCSB a ratat titlul și în acest sezon, dar și șansa de a juca finalul campionatului pe Național Arena. Meciul din ultima etapă, cu CFR, s-a disputat la Buzău, în ciuda insistențelor clubului de a juca pe Ghencea. Se pare că Vasile Dîncu i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali despre ce are de făcut.

Concret, ministrul Apărării i-a sugerat patronului FCSB-ului cum trebuie să procedeze pentru ca echipa sa să poată juca în cele din urmă în Ghencea.

„Dura mai mult dacă făceau din timp!”

FCSB-ul, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit nu facă presiuni prin mass-media sau să-l înjure pe ministrul Apărării Naționale, ci să încerce să facă o cerere la Minister, care ar fi însemnat o hotărâre de Guvern, pentru că, astăzi, Steaua este o unitate militară, fiind proprietatea Ministerului Apărării. Trebuia făcută o hotărâre de Guvern. Dura mai mult dacă făceau din timp. Poate se aproba acest lucru în ședința de Guvern”, a declarat Vasile Dîncu, pentru cei de la euronews.ro.

Cu ce echipă ține Vasile Dîncu! Preferata sa este aproape de retrogradare! Citește chiar aici!

becali#vasiledîncufcsbghencea