Sfatul pe care îl primește Simona Halep din partea unui om de fotbal: „Să facă 2-3 copii că are bani destui”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 26 septembrie 2021, ora 17:04,
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC
SIMONA HALEP ȘI TONI IURUC

Simona Halep va împlini mâine 30 de ani, iar înainte să schimbe prefixul, constănțeanca este îndemnată să se gândească și la momentul în care va deveni mamă. 

Dumitru Dragomir consideră că ipostaza o va prinde de minune în anii următori.

„Văd că a renunțat și la antrenor. Să știi că ea mai poate juca doi-trei-patru ani! Și mai poate câștiga bani destui, cu toate că de bani nu mai are nevoie. Să facă doi-trei copii că au bani destui și ea, și bărbatul. Îl cunosc și pe Toni. Au bani, vedeți-vă de treabă! Să își crească copiii că să vedeți ce greu e la bătrânețe când ai copii. Acum, în jur de 30 de ani, e bine”, a apreciat Dumitru Dragomir, în intervenția oferită pentru Pro Sport. 

dumitru-dragomir-lpf

Fostul șef al LPF nu s-a regăsit pe lista invitaților la nunta fostului lider mondial cu Toni Iuruc, care a avut loc pe 15 septembrie.

„Am cunoscut-o, i-am cunoscut și părinții, dar nu avem o relație de amiciție. Cu toate că l-am cunoscut și pe bărbatul ei. Acolo s-au dus neamurile, s-au dus aromânii. Eu sunt oltean, de la Bălcești. Cu toate că dacă mă invita îmi luam nevasta și mă duceam, să știi”, a încheiat Dumitru Dragomir. 

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | CU CINE S-A ANTRENAT SIMONA HALEP DUPĂ DESPĂRȚIREA DE AUSTRALIANUL DARREN CAHILL!

simona halepnuntarealitateadumitru dragomirmama