Sfatul selecționerului Rădoi pentru Florinel Coman: „Să nu facă greșelile pe care le-am făcut eu”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 31 octombrie 2020, ora 13:23,
florinel-coman
florinel-coman

Florinel Coman aproape recuperat după accidentarea suferită în meciul dintre FCSB și Backa Topola, din Europa League. Coman este sfătuit de Mirel Rădoi să nu se grăbească să revină pe teren.

Rădoi îi recomandă lui Coman să nu riște nimic până nu se reface în totalitate.

„Va mai dura, dar la vârsta lui poate fi de la o săptămâna la alta un avantaj pentru el că se poate recupera mult mai rapid. Singurul lucru pe care îl spun e să nu facă greşelile pe care eu le-am făcut. Mereu să forţeze recuperarea, să intre şi cu dureri pentru că la sfârşit nu vine nimeni să te întrebe dacă te doare piciorul.

Printr-o astfel de neşansă poţi rata un transfer pentru o săptămână de recuperare. În momentul de faţă e la limită şi ar însemna că din punct de vedere al accidentării ar fi sănătos clinic, neavând meciuri e clar că nu poate veni la naţională că poate suferi alte accidentări”, a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Coman este dorit de fosta echipă a lui Mitriță, New York City. Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro în schimbul lui Coman, dar americanii sunt dispuși să ofere 10 milioane de euro, plus un procent de 50% dintr-un viitor transfer.

Citește și Gigi Mulțescu a încasat doar 1/3 dintr-un salariu în 3 luni! „Numai noi știm cât ne-am chinuit!”

accidentarerealitateamirel rădoiFlorinel Coman