Și-au pierdut valoarea ”perlele” lui Becali? ”Coman pare superficial, Man e ușor de ghicit”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat duminică, 05 iulie 2020, ora 11:41,
coman-și-man

Prestația ”perlelor” lui Gigi Becali din meciul cu FC Botoșani a fost analizată de Gabi Balint (57 ani).

Vicecampioana a remizat pe Arena Națională cu formația moldavă, scor 1-1, iar șansele la titlu sunt infime pentru echipa patronată de Gigi Becali.

Prestația tinerilor fotbaliști de la FCSB a fost analizată de legenda roș-albastră Gabi Balint. Fostul idol al tribunelor din Ghencea a explicat ce îi trage în jos pe fotbaliștii pe care Becali speră să obțină zeci de milioane de euro.

”Probabil că din toți trei (n.r. Coman, Man și Moruțan) poți să faci unul bun. Probabil! Că au lipsuri mari. Uită-te la Man, de exemplu, jucător de bandă care nu are viteză, nu are piciorul absolut deloc, e ușor de ghicit. Deci e un jucător pe care nu-l văd să ajungă la un nivel mare.

Sigur că mai poate să se pună la punct din punct de vedere al tehnicii, dar cu viteza e mai greu. Coman, la fel, are momente și el în care pare superficial. Nu știu cum e viața extrasportivă. Tănae la fel. El face efort, e în joc, dar nu se vede în ultimul timp.” a declarat Gabi Balint la DigiSport.

Situația de la FCSB, prin ochii lui Anghel Iordănescu

Fostul selecționer Anghel Iordănescu este invitatul lui Claudiu Giurgea la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, duminică, de ora 18:00. Marele antrenor va discuta inclusiv despre situația de la FCSB.

Citește și Vintilă, cu capul în pământ: ”Nu sunt Guardiola! Asta e viața”

declaratiiliga 1gabi balintfcsb
ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”

ekeng eriksen

Ekeng și Eriksen! De ce unul a scăpat, iar celălalt nu: ”Diferența dintre viață și moarte”