Simona Halep: „Am lichid la genunchi tot timpul”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat vineri, 07 iunie 2024, ora 08:24,
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se pregătește să revină pe teren la Sports Festival 2024 și a vorbit despre probleme medicale care o macină în ultima perioadă.

Dubla campioană de Grand Slam va participa la evenimentul de la Cluj-Napoca. Pe 15 iunie, ea va face pereche cu Andrei Pavel într-un meci demonstrativ în care îi vor întâlni pe Andre Agassi și Steffi Graf.

”Mă așteptam să fie greu la revenire, dar nu mă așteptam să fie atât de greu. Am stat totuși destul de mult, 18 luni, fără meci oficial și s-a resimțit. Chiar dacă eu m-am antrenat, nu am făcut față la meciurile cele mai înalte. Am și jucat la Miami cu Badosa, unde a jucat foarte bine, dar încerc să mă recuperez.

Am ceva probleme la genunchi, dar nu știu încă exact ce am de făcut și ce se întâmplă. Am de așteptat niște rezultate și după voi lua o decizie să văd ce fac și când revin. Este un pic de… este gravă, pentru că se umflă. Am ceva lichid tot timpul după ce joc meci oficial. Când joc la antrenamente nu am probleme, dar la meci oficial mă deranjează un pic.

Doctorii spun că nu este atât de gravă, pentru că au fost multe lucruri mai mai grave de acest gen de accidentare, dar trebuie să am răbdare că nu mai sunt nici așa de tânără. Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după 20 de ani de sport, și trebuie să am răbdare”, a declarat Halep, pentru Știrile Pro TV.

andrei pavelsimona halep