Simona Halep e pusă pe distracţie şi lucruri noi în Australia: ,,Am mâncat cangur! Îmi place ciocolata”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 04 februarie 2021, ora 19:58,
halep zambet
halep zambet

Simona Halep este foarte relaxată înaintea meciului din sferturile competiţiei de la Gippsalnd Trophy.

Numărul 2 WTA va juca contra Ekaterinei Alexandrova, după ce în optimile turneului de la Melburne a trecut de Laura Siegemund.

Înainte de acest meci, Simona Halep le-a răspuns jurnaliştilor cum este relaţia ei cu antrenorul Darren Cahill, dar şi dacă acesta a îndrumat-o spre bucătăria australiană.

,,Am încercat să mănânc vegemite (n.r. o pastă din drojdie, legume și condimente care se aplică pe pâine ca la un sandwich), dar nu mi-a plăcut, eu sunt fan nutella, îmi place ciocolata. Darren mi-a spus că nu merg combinate. 

Am încercat și cangur acum 6 ani, nu sunt prea sunt deschisă la lucruri noi, dar am gustat, era bun. 

Darren e un tip foarte relaxat când trec prin situații dificile, mă ajută mereu. E genul care deschide o bere și spune că mâine e nouă zi. Îmi spune mereu ”mate”, adică prieten, ”well done, mate”.

Când stă mai mult cu familia vorbește prea repede, folosește multe expresii din engleza australiană. Îi spun să o lase mai încet că nu înțeleg prea mare lucru.le-a mai spus Simona Halep jurnaliştilor la Melbourne.

Simona Halep a învins-o în optimile de la Gippsland Trophy pe nemţoaica Laura Siegemund, scor 6-2, 6-4.

Meciul dintre Halep şi Alexandrova trebuia să se dispute joi dimineaţa, însă a fost amânat pentru vineri, din cauza unui caz de Covid-19 apărut la Melbourne.

Citeşte şi VIDEO | Sistemul VAR, tot mai aproape de Liga 1: ,,Suntem în prima fază! Chiar azi am trimis o solicitare către FRF”

melbournewtadarren cahillrealitateasimona halep