Simona Halep, fără teren în Bușteni – Reacția autorităților

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 01 martie 2022, ora 13:30,
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a primit cadou un teren de 500 de metri pătrați, după ce a devenit ,,Cetățean de Onoare” al orașului în 2014.

Pentru că nu a construit nimic pe terenul respectiv, Simonei Halep i-a fost retrasă parcela de pământ în 2017 și a primt în schimb alta. Cum jucătoarea de tenis nu a profitat nici de al doilea teren primit, Consiliul Local din Bușteni a decis să-i retragă dreptul de folosință şi pentru cel de-al doilea teren.

”Doamna Simona Halep a primit în 2014 un teren din partea primăriei, iar în 2017 i s-a retras acel teren și a primit unul nou. Ea a avut termen un an de zile să valorifice terenul, lucru care nu s-a întâmplat. Conform contractului, Consiliul Local Bușteni va retrage dreptul de folosință gratuită pentru cine nu își execută obligațiile.

 

Pe acel loc vom ridica un bloc pentru locuințe sociale. În Bușteni avem 170 de familii care au depus cereri pentru locuințe sociale. Noi respectăm cetățenii de onoare din Bușteni, toți își vor păstra celelalte drepturi.

 

Nu vreau să fiu înțeles greșit, doar am respectat legea. În Bușteni cred că avem cei mai mulți cetățeni de onoare, 105 la număr. Am recuperat terenuri și de la Ionuţ Iftimoaie, Marcel Pavel sau Alina Dumitru. Doar unii au primit terenuri din partea primăriei, dar niciunul nu l-a valorificat. Noi acum avem probleme mari cu terenurile.

 

Dacă Simona Halep ar fi construit ceva pe acel teren sau dacă ar fi depus documentele pentru un proiect, nu ar fi fost niciun fel de problemă”, a declarat Mircea Corbu.

 

busteniHalep