Simona Halep, în dubiu pentru turneul de la Cincinnati! E cotată printre favorite

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 11 august 2019, ora 14:37,
halep
halep

Simona Halep nu știe dacă va putea juca în turneul de la Cincinnati, SUA, după ce a avut probleme la tendonul lui Ahile și a fost nevoită să abandoneze în sferturi la Rogers Cup de la Toronto. Românca are multe puncte de apărat la Cincinnati, după finala jucată în 2018. 

Ieri, Halep a abandonat după primul set al confruntării cu cehoaica Marie Bouzkova (locul 91 WTA), pierdut cu 6-4.

În mod cert, nu așa am vrut să plec de la Rogers Cup, dar sunt fericită că am avut o săptămână bună aici și vreau să le mulțumesc fanilor incredibili de la Toronto – v-am auzit în noaptea asta!„, a transmis Simona Halep.

Simona Halep (locul 4 WTA) va debuta direct în turul 2 la Cincinnati și va întâlni câștigătoarea dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia, locul 48 WTA) și Carla Suarez Navarro (Spania, 26 WTA). 

În această perioadă, Simona Halep are cele mai multe puncte de apărat dintre toate jucătoarele din Top 10 WTA. A fost campioană anul trecut la Rogers Cup și a ajuns în finală la Cincinnati.

Halep s-a simțit mereu bine la Cincinnati și n-a mai fost eliminată înainte de faza sferturilor de finală din 2012. ‘Super Simo’ a mai jucat două finale, în 2015 și 2017.

Se pare că voi juca miercuri la Cincinnati. Am timp suficient să mă recuperez, dar aștept să văd ce spun doctorii. Nu pot da încă un verdict„, a spus Simona Halep pentru DigiSport.

View this post on Instagram

#backoncourt ☺️

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

La casele de pariuri, Simona Halep este cotată cu a treia șansă la câștigarea turneului de la Cincinnati, după Serena Williams și Naomi Osaka.

cincinnatiturneuwtaRogers CupHalepaccidentaresimona halep