VIDEO | Simona Halep, în sferturi la Transylvania Open! Se zărește semifinala de vis cu Emma Răducanu

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat joi, 28 octombrie 2021, ora 19:22,
Simona Halep, sursa foto: Transylvania Open/Facebook
Simona Halep, sursa foto: Transylvania Open/Facebook

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Transylvania Open, după ce a trecut de Varvara Gracheva (81 WTA), scor 6-4, 6-2.

Constănțeanca a început meciul cu un break. Rusoaica a revenit și a preluat conducerea la 2-1. Totuși, fostul lider mondial și-a adjudecat trei game-uri consecutive și a făcut 4-2. După, fiecare jucătoare și-a câștigat propriul game, astfel că primul set s-a încheiat 6-4 în favoarea Simonei.

Înaintea actului secund, românca a cerut un time-out medical. Aceasta a acuzat dureri la spate și a cerut intervenția medicală, pe care a primit-o la vestiare.

Revenită, Simona Halep a jucat chiar mai bine în setul al doilea. Deși rusoaica a luat primul game, sportiva de 30 de ani nu i-a mai dat nicio șansă, în afara unui game, impunându-se, în final, cu 6-4, 6-3.

În cele din urmă, Simona Halep avansează între primele opt jucătoare ale turneului WTA de la Cluj-Napoca. Acolo, o va întâlni pe conaționala Jaqueline Cristian (105 WTA). Învingătoarea poate da în semifinale de Emma Răducanu, dacă și ea își câștigă meciul din sferturi cu Marta Kostyuk (55 WTA).

CITEȘTE ȘI –>> SIMONA HALEP, DESPRE MOMENTUL ÎN LIMBA ROMÂNĂ OFERIT DE EMMA RĂDUCANU LA CLUJ-NAPOCA!

simona halepsferturiTransylvania Opencalificarerealitatea