Simona Halep își face planurile pentru 2020! Turneul important la care va participa

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 30 noiembrie 2019, ora 09:55,
halep-tricou
halep-tricou

Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) a confirmat participarea în turneul pe zgură de la Stuttgart. Competiția din Germania este programată în perioada 18-26 aprilie și oferă premii totale în valoare de 886.077 dolari.

Porsche Tennis Grand Prix este cel mai vechi turneu feminin în sală din Europa, fiind foarte apreciat de către jucătoare pentru condițiile oferite. 

Organizatorii turneului au anunțat că patru jucătoare din Top 10 WTA și-au confirmat prezența la Stuttgart: cehoaica Petra Kvitova (deținătoarea trofeului, locul 7 mondial), ucraineanca Elina Svitolina (6 WTA), elvețianca Belinda Bencic (8 WTA) și Simona Halep.

Simona Halep nu a câștigat niciodată turneul de la Stuttgart, dar a ajuns în semifinale în 2015 și 2017. Anul acesta, constănțeanca s-a retras înaintea turneului din cauza unei accidentări suferite în semifinala de Fed Cup România – Franta.

Din 2020, Simona Halep va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill, alături de care a reușit cele mai bune rezultate din carieră.

CITEȘTE ȘI -> Cuvinte mari pentru Simona Halep! ”E ceva ce România nu a mai avut!” Cine zice asta

wta2020Halepstuttgartsimona halepturneu