Simona Halep nu îl va imita pe Gheorghe Hagi, în domeniul investițiilor: „Ceea ce a făcut el, eu nu pot”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 15:35,
hagi halep

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a declarat că nu va avea academie de tenis de anvergura academiei de fotbal a lui Gică Hagi (55 de ani).

Jucătoarea de tenis laudă proiectul de la Viitorul, pe care îl consideră un exemplu de urmat.

Nu ştiu dacă voi mai avea energie să continui în tenis după ce mă voi lăsa. O academie e posibil să am, în parteneriat cu cineva. E o idee pe care nu o resping. Dar ceea ce a făcut Gică Hagi în fotbal eu nu o să pot să fac. Pentru mine este un exemplu.

Nimeni nu a putut să facă ce a făcut el, să-şi investească nu financiar, să-şi investească fiinţa lui, felul lui de a fi în fotbal, în echipă, în clubul lui. Jos pălăria! Asta nu ştiu dacă o să pot să fac. E deschisă, pe masa mea, dar nu ştiu dacă o să pot să fac”, a declarat Halep în emisiunea „ApropoTV”.

În urmă cu o săptămână, Gică Hagi și Viitorul au primit o finanțare de 3,5 milioane de euro, majoritatea banilor fiind destinați pentru extinderea academiei de fotbal.

Citește și – EXCLUSIV | Drept la replică. Ioana Gheorghe către Andreea Grecu: “Îți doresc să te trezești la realitate și să nu mai fi o marionetă”

 

tenisgica hagiviitorulapropo tvsimona haleprealitatea
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”