Simona Halep, promisiune fermă pentru fani: ”Am condiția de a câștiga încă un titlu de Grand Slam!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 24 august 2019, ora 13:30,
halep-cincinnati
halep-cincinnati

Simona Halep (4 WTA) se pregătește pentru debutul la US Open și are un mesaj special pentru fanii săi.

Sportiva româncă va juca în primul tur împotriva lui Nicole Gibbs (135 WTA), marți, 27 august. Meciul va avea loc pe arena ”Louis Armstrong”, stadion cu o capacitate de 14.000 de locuri.

”Super-Simo” a câștigat turneul de la Roland Garros și Wimbledon și speră să triumfe și la US Open. Sportiva româncă a explicat că nu simte presiune și este motivată să câștige cât mai multe titluri. Simona crede că jocul potrivit și condiția fizică foarte bună o vor ajuta să câștige ultimul turneu de Grand Slam din acest an.

„Presiunea de a reuși ceva special a dispărut. Acum, tot ce vine este un bonus. Încă lucrez, sunt motivată să câștig titluri. Am început să mă simt din ce în ce mai capabilă de a reuși asta, mai ales după victoria de la Wimbledon. Încrederea mea e foarte sus, dar asta nu înseamnă că voi fi la fel și la US Open. Nu vreau să-mi creez așteptări. Vreau să iau fiecare zi în parte și să văd cât de bună pot fi. Încep să mă obișnuiesc cu atmosfera din New York, încerc să mă adaptez pe cât de mult pot.

Este gălăgie mereu aici, e diferit totul, sunt o mulțime de oameni în jurul nostru. Îmi place, dar mai mult ca spectator. A fi jucător aici este puțin mai dificil pentru mine, însă mă obișnuiesc tot mai mult în fiecare an. Simt că am jocul potrivit, mă simt bine din punct de vedere fizic, am condiția de a câștiga încă un turneu, un titlu de Grand Slam, așa cum am făcut-o deja de două ori. Nu vin niciodată undeva gândind că voi câștiga. Doar merg acolo. Dau tot ce am la fiecare meci pe care-l joc. Continui mereu să lucrez din greu, așa am o șansă mai bună de a câștiga. Asta este mentalitatea mea și o voi păstra pentru totdeauna” a declarat Simona Halep pentru site-ul oficial US Open.

"Presiunea de a reuși ceva special a dispărut. Acum, tot ce vine este un bonus. Încă lucrez, sunt motivată să câștig…

Publicată de Irina Aldea pe Vineri, 23 august 2019

 

Vezi și FOTO | ”Super-Simo” are o armă secretă la US Open! ”E cel mai bun. Am un mare zâmbet pe față”

tenisus openfanisimona halepdeclaratii