Situația de la Dinamo, prin ochii unui „câine”: „Este un club dezorganizat, iar acesta va fi primul pas în decembrie!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020, ora 12:02,

Viitorul formației din Ștefan cel Mare este unul incert, iar clubul stă pe un butoi de pulbere de la venirea noilor investitori spanioli!

Dinamo are probleme serioase și în acest sezon de Liga 1, „câinii” find abia pe locul 14 în clasament, cu doar două victorii obținute după primele 11 etape. Nici din punct de vedere financiar situația nu este una prea bună, clubul acumulând foarte multe datorii de la sosirea noilor acționari care nu au virat niciun ban de când au venit în România.

Fostul jucător, dar și antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone (60 de ani), a vorbit despre situația din acest moment de la clubul din „Groapă” și este de părere că investitorii spanioli sunt doar niște amatori, iar clubul în aceste momente este unul extrem de dezorganizat și cu mari probleme.

ioan-andone-dinamo

„Nu le convin condiţiile de acolo, că nu poţi să stai neplătit luni de zile numai cu promisiuni. Nu sunt de înţeles şi nu ştiu ce planuri a avut grupul de spanioli, care a venit aici, ce a vrut să facă cu echipa Dinamo. E clar că au fost nişte amatori. Nimeni nu a crezut. Nu ai 10 milioane de euro, dar ai cinci… Poate că îţi trebuie mai mult de 10 la ce e la Dinamo. Nu au avut un plan clar. Au venit fără bani, au crezut că primesc bani împrumut sau nu ştiu cum, de unde vin ei, că nu poţi să faci fotbal fără bani. Nu poţi să faci datorii la infinit. E un club dezorganizat, un club fără stăpân. Asta e Dinamo. Un club fără stăpân. Falimentul, nu. Insolvenţa e prima dată!”, a declarat Andone pentru Telekom Sport.

Citește și EXCLUSIV | Lupta la titlu, analizată de o legendă a fotbalului românesc: “Va fi concurență acerbă”

Ulterior, actualul președinte al celor de la FC Voluntari a comentat și situația antrenorului Cosmin Contra, dar și a jucătorilor dinamoviști, care din punctul său de vedere își vor depune memorii pentru a rămâne liberi de contract.

Pentru el e gata (n.r. – Cosmin Contra). Pentru că mint (n.r. – spaniolii din conducere). Ca antrenor, nu te mai poţi prezenta în faţa jucătorilor în continuu, tu îţi faci antrenamentul şi jucătorii întreabă <<Salariile? Chiriile? Când?>>. Şi tu, ca antrenor, să dai din umeri şi să n-ai nicio soluţie. Să întrebăm conducerea. Păi, şi o întreabă de trei luni şi vezi că… 

Sunt convins că toţi jucătorii străini îşi vor depune memorii, să devină liberi, asta e clar. Ăsta va fi primul pas în decembrie!, a mai spus „Fălcosul”.

Citește și O legendă stelistă propune un scenariu incredibil: “Dacă s-ar uni FCSB și CSA Steaua ar cuceri România!”

problemedeclaratiidinamoliga 1realitateaioan andone
italia euro

EURO 2020 | VIDEO | Italia, debut cu dreptul! ”Squadra Azzurra” a sufocat-o pe Turcia

ceremonie euro 2020

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină