Situație complicată la FCSB: ”Dacă nu munceşti, nu câştigi bani!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat luni, 16 martie 2020, ora 14:52,
fcsb-saluta-galeria

Campionatul intern s-a întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, iar situația fotbaliștilor de la FCSB este una complicată.

Meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal și competițiile de la nivel județean au fost amânate până pe 31 martie.

Gigi Becali a anunțat că va lua măsuri drastice din cauza pandemiei de COVID-19. Patronul FCSB se gândește să le taie din salarii jucătorilor săi.

Cei mai bine plătiți fotbaliști ai vicecampioanei sunt Harlem Gnohere și Adi Popa, cu câte 20.000 de euro pe lună. Podiumul este completat de Florin Tănase, cu 17.500 de euro, iar Florinel Coman și Dennis Man se află pe locul 4, cu 15.500 de euro.

”Eu cred că o să jucăm, dar dacă nu se va juca, ceea ce nu cred, atunci, ca orice om, fotbalistul trebuie să câştige bani dacă munceşte. Dacă nu munceşti, nu câştigi bani, nu? Şi e normal, că e forţă majoră, normal că se vor face nişte reguli, în aşa fel încât în funcţie de cât… nu ştiu, procentual, proporţional, cât putem noi. Nu e vorba de mine, e vorba de celelalte cluburi, că nu au de unde da bani, că ele mizau pe drepturile TV şi atunci, bineînţeles că se vor lua nişte măsuri.

Nu ştiu, 30 la sută, 50 la sută, 60 la sută, procent din salariu care să se plătească. Sau pe perioada în care nu se joacă să nu se plătească şi să se prelunegască contractele lor până în august, septembrie. Dacă le expiră contractele în iunie, nu le plăteşti lunile astea, le plăteşti celelalte luni care urmează. Nu se poate dacă nu se prestează muncă să plăteşti” a declarat Gigi Becali la ProX.

gigi-becali-fcsb

Citește și Becali rămâne optimist: ”În maxim o lună trece asta cu coronavirus!”

salariifcsbdeclaratiigigi becaliliga 1
brazilia

VIDEO | EURO 2020 are de azi-noapte concurență! Copa America a debutat în Brazilia cu o victorie a gazdelor

Tennis: French Open

Dedicația specială făcută de campioana de la Roland Garros: „Libuse Safrankova”