Șoc în lumea fotbalului. Prunea îl pune la zid pe Reghecampf după declarațiile de dragoste penibile la adresa lui Mihai Rotaru

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 12 aprilie 2024, ora 09:07,
Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

”Știi ce văd? Mai e o modă. Am văzut antrenori de club care vorbesc de patronii de cluburi, ‘e prietenul meu cel mai bun, e fratele meu’.

Băi, frate, ce e asta, mă? Apoi am văzut chestia asta cu Reghe, cu banii. ‘Mihai e fratele meu, nicio problemă’. Ce e asta?

Păi, punem antrenorii la șpriț? La băutură? Sau unde-i punem? Suntem tovarăși de pahar, ce suntem? Suntem prieteni? Duceți-vă unde vreți, dar nu la fotbal”, a spus Prunea, la Digi Sport.

Acesta face referire la viața destrăbălată a lui Reghecampf, chiar și în mandatele anterioare de la Craiova, când patronul Rotaru l-a dat afară datorită petrecerilor cu alcool și lăutari, și a faptului că era haos la echipă.

Reghe aducea în cantonamentele echipei lăutari și petrecerile erau chiar și înainte de meciuri. Cu ceva timp în urmă, Victor Pițurcă povestea public despre situația antrenorului Reghecampf: „Reghe bea o sticlă de votcă înainte de meci“.

Lumea fotbalului vorbea despre faptul că Reghe a fost îndepărtat de la FCSB chiar de Gigi Becali, tot datorită acestor probleme. Cornel Dinu povestea tot despre același Reghe în cartea sa: „L-am salvat din mâinile sârbilor care îl băgaseră în portbagajul mașinii datorită meciurilor trucate de antrenor“.

Problemele lui Reghe au depășit granițele țării și în Germania, unde cotidianul Bild i-a dedicat pagini întregi povestind despre metehnele cumplite ale antrenorului: „sex, alcool și prostituție. Viața și cariera unui antrenor care promitea mult, distrusă de sex, alcool și prostituție“.

„Lui Reghe îi va fi tare greu să-și mai găsească echipă, deoarece și-a închis toate ușile cam peste tot. În ultima parte a vieții și-a dărâmat cariera. Scandalul și procesele pe care le deschide l-au dus într-o zonă în care nimeni nu vrea să intre. Pe plan profesional, Reghecampf s-a anulat singur și azi a ajuns să trăiască doar din rezilieri de contracte, toate după câteva luni de la semnătură. Păcat de el, că era băiat bun și cuminte pe vremuri. Îi e greu acum, că nu mai e Prodanca să-l apere. Greu pe cont propriu. El nu a știut vreodată greutățile acestea. Prodanca a luptat pentru el”, spun mai multe voci din domeniul fotbalului.

 

 

reghe