Șoc la Bayern Munchen! Thomas Tuchel i-a luat locul pe banca tehnică lui Julian Nagelsmann

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 23 martie 2023, ora 23:44,
Thomas Tuchel și Julian Nagelsmann
Thomas Tuchel și Julian Nagelsmann

Oficialii echipei germane Bayern Munchen au luat decizia să-l demită pe antrenorul Julian Nagelsmann, pentru a-l înlocui cu Thomas Tuchel.

Bayern Munchen l-a înlocuit pe Julian Nagelsmann cu Thomas Tuchel

Pauza luată de Bundesliga pentru meciurile din preliminariile Campionatului European 2024, care va avea loc în Germania, l-a lăsat șomer pe Julian Nagelsmann.

Diriguitorii grupării au decis să-l demită, pentru a-l înlocui cu francezul Thomas Tuchel, anunță Goal. Bayern a pierdut Locul 1 în campionat în ultima etapă de dinaintea întreruperii, după ce a fost învinsă cu 1-2 de Bayer Leverkusen, iar Borussia Dortmund a învins FC Koln cu 6-1.

Campionatul se va relua la finalul săptămânii viitoare, iar Bayern va primi replica Borussiei. Dacă pierde, diferența dintre cele două va crește la 4p.

Echipa din Munchen este calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, unde va da peste Manchester City. Va fi ocazia unei revederi cu fostul ei antrenor, Pep Guardiola, dar rămâne de văzut și care vor fi sentimentele.

Dacă trece de Manchester City, Bayern va juca în semifinale cu Real Madrid sau Chelsea. Așadar, pentru multipla campioană a Germaniei urmează un program infernal. Pe 1 aprilie joacă în campionat cu Borussia Dortmund.

După trei zile primește replica lui Freiburg, în sferturile Cupei Germaniei. Pe 8 aprilie joacă împotriva aceleiași echipe, dar în deplasare, în Etapa a 27-a a campionatului. Iar pe 11 aprilie joacă în Anglia cu Manchester City.

bayern munchenThomas TuchelbundesligaJulian Nagelsmann