Șocul lui Bănel Nicoliță în legătură cu Andrea Compagno: „Vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024, ora 10:32,
Andrea Compagno
Andrea Compagno

Andrea Compagno este pe picior de plecare de la FCSB. Atacantul italian nu mai este dorit de patronul Gigi Becali.

Bănel Nicoliță este șocat. Fostul jucător român nu își imagina un asemenea scenariu, după ce sezonul trecut vârful de 27 de ani impresionase.

„Vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi!”â

A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Puteam să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări”, a spus Bănel Nicoliţă, conform fanatik.ro.

Sezonul trecut, Andrea Compagno a încheiat pe locul 2 în ierarhia golgheterilor din Liga 1 cu 20 de goluri, în spatele lui Dugandzic (22 goluri).

Andrea Compagnobanel nicolitafcsb