Sorin Cârțu nu mai vrea să audă de preferatul lui Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova: ”E frustrat”

Articol de Mihai Popescu - Publicat marți, 26 septembrie 2023, ora 17:19,
Sorin Cârțu
Sorin Cârțu

Andrei Ivan a început să își piardă din popularitate și a avut niște prestații destul de slabe în ultima perioadă. Sorin Cârțu consideră că atitudinea jucătorului ar fi cauza acestei probleme.

De asemenea, Cârțu a spus că Ivan se simte ”neîndreptățit” și nu își poate explica de ce.

”E frustrare, e frustrare mare. Atitudinea lui când intră pe teren, el nu încearcă să schimbe atitudinea antrenorului sau gândirea oamenilor vis-a-vis de el, el se închide în el și își ia o atitudine de blazare.

El și când intră, și când iese, se simte neîndreptățit. Nu e profesionist. Și etapa trecută a fost rezervă. Este cea mai mare greșeală a lui, să intre într-o formă de blazare, dezinteres. Prin multe exemple poți să îi dai caracteristica de egocentrist.Ivan, noi spunem că el se consideră neîndreptățit, el nu are voie să se considere neîndreptățit. A fost foarte sprijint. Când a dat chix, Rotaru a renunțat la 1.5 milioane ca să îl aducă înapoi. În România e ca și cum un patron cumpără un jucător cu 1.5 milioane. L-a adus, l-a recapacitat.

De ce să te simți neîndreptățit? Ți-am dat contract până în 2027, din 2023 a semnat pe cinci ani. Tu trebuie să muncești și în toate acțiunile pe care le faci, apărătorul nu are voie să știe pe ce picior driblezi tu. Este o vină a lui că este contrat pe apărători. Face dribling doar pe piciorul drept. De ce să nu pot să fac și cu stângul?”, a spus Sorin Cârțu.

andrei ivanuniversitatea craiovasorin cartu