„Sper să avem rezultate și o să vedeți că așa va fi!”-Dan Petrescu, despre naționala României înaintea meciului cu Ucraina!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat sâmbătă, 15 iunie 2024, ora 15:32,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

România își începe drumul la EURO 2024 cu un meci împotriva Ucrainei. „Tricolorii” vor încerca să obțină un rezultat cât mai bun, luni, 17 iunie.

Dan Petrescu are mare încredere în băieții lui Edi Iordănescu. Tehnicianul celor de la CFR Cluj este optimist.

„Sper să avem rezultate și o să vedeți că așa va fi!”

„Ucraina ne va ataca, fiindcă are jucători mai buni. De fapt, toate cele 3 advesare din grupă stau mai bine decât România la individualități. Uitați-vă la jucătorii lor, la ce echipe joacă și unde sunt ai noștri.

E diferență mare, ăsta e adevărul. Dar antrenorul naționalei noastre a creat o echipă care ne-a dus la EURO. Nu știu dacă ceilalți au reușit asta.

Iar în fotbal, dacă ai spirit de echipă, e cel mai important. Mai important decât orice! De asta eu văd cel puțin un rezultat de egalitate în primul meci.

Cum am jucat noi în preliminarii, cum ne-am calificat? Toată lumea critica jocul, dar uite că suntem la EURO. Cel mai important e rezultatul.

Indiferent cum jucăm, dacă ne calificăm lumea va ieși în stradă. Sper să avem rezultate și o să vedeți că așa va fi”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

dan petrescunationala Romaniei